Active Low-Carber Forums
Atkins diet and low carb discussion provided free for information only, not as medical advice.
Home Plans Tips Recipes Tools Stories Studies Products
Active Low-Carber Forums
A sugar-free zone


Welcome to the Active Low-Carber Forums.
Support for Atkins diet, Protein Power, Neanderthin (Paleo Diet), CAD/CALP, Dr. Bernstein Diabetes Solution and any other healthy low-carb diet or plan, all are welcome in our lowcarb community. Forget starvation and fad diets -- join the healthy eating crowd! You may register by clicking here, it's free!

Go Back   Active Low-Carber Forums > Our Website > My P.L.A.N. Tool Support Forum
User Name
Password
Register FAQ Members Calendar Mark Forums Read Search Gallery My P.L.A.N. Survey


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   ^
Old Sat, Feb-05-05, 07:44
tamarian's Avatar
tamarian tamarian is offline
Forum Founder
Posts: 19,527
 
Plan: Atkins/PP/BFL
Stats: 400/223/200 Male 5 ft 11
BF:37%/17%/12%
Progress: 89%
Location: Ottawa, ON
Default Post/report bugs here

Please use this thread to report any problems/bugs.

Please provide as much information as possible. It should be detailed enough to allow us to replicate the error, so it can be better understood.

For example "I went to the search page, and entered chicken in the search box, then click on page 2, followed by selecting the last entry on the page, clicked "Add to favourites", and clicked on the "go" button. That's when I got an error message that said "Selected date is not valid, please make sure you have entered the correct date".

The more details, the better

Wa'il
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2   ^
Old Sat, Feb-05-05, 22:01
Rosebud's Avatar
Rosebud Rosebud is offline
Forum Moderator
Posts: 23,623
 
Plan: Atkins
Stats: 235/135/135 Female 5'4
BF:
Progress: 100%
Location: Brisbane, Australia
Default

Hi Wa'il,

I'm not sure what you can do about this, but I think there may be a problem for Mac users.

Oyvey had the problem here, and I've just been exchanging PMs with another Mac user who has found that even though she clicked "add to favourites" for several items, when she goes to "Daily Entry" her Favourites box is empty.

Roz
Reply With Quote
  #3   ^
Old Sun, Feb-06-05, 06:46
tamarian's Avatar
tamarian tamarian is offline
Forum Founder
Posts: 19,527
 
Plan: Atkins/PP/BFL
Stats: 400/223/200 Male 5 ft 11
BF:37%/17%/12%
Progress: 89%
Location: Ottawa, ON
Default

Quote:
Originally Posted by Rosebud
Hi Wa'il,

I'm not sure what you can do about this, but I think there may be a problem for Mac users.

Oyvey had the problem here, and I've just been exchanging PMs with another Mac user who has found that even though she clicked "add to favourites" for several items, when she goes to "Daily Entry" her


Without detailed steps to reproduce the errors, I have no idea what the problem is, or how it fix it if it exists.

Wa'il
Reply With Quote
  #4   ^
Old Sat, Oct-22-05, 19:01
Bobi-p's Avatar
Bobi-p Bobi-p is offline
Senior Member
Posts: 628
 
Plan: VLC
Stats: 240/145/150 Female 69 inches
BF: 21%, HT: 69"
Progress: 106%
Location: Southern California
Default

First problem I have encountered is the following when I click on links such as: Enter food, search food listings, add to favorites, etc. Here is the error message: "Connection closed by remote server

http://forum.lowcarber.org/myplan.php?do=entry&day=2005-10-22"
Reply With Quote
  #5   ^
Old Sat, Oct-22-05, 19:18
tamarian's Avatar
tamarian tamarian is offline
Forum Founder
Posts: 19,527
 
Plan: Atkins/PP/BFL
Stats: 400/223/200 Male 5 ft 11
BF:37%/17%/12%
Progress: 89%
Location: Ottawa, ON
Default

Quote:
Originally Posted by Bobi-p
First problem I have encountered is the following when I click on links such as: Enter food, search food listings, add to favorites, etc. Here is the error message: "Connection closed by remote server

http://forum.lowcarber.org/myplan.php?do=entry&day=2005-10-22"


Are you using an Opera browser? It's has this problem, and it should be fixed in newer versions, so you might want to upgrade it.
Reply With Quote
  #6   ^
Old Sat, Oct-22-05, 20:39
Bobi-p's Avatar
Bobi-p Bobi-p is offline
Senior Member
Posts: 628
 
Plan: VLC
Stats: 240/145/150 Female 69 inches
BF: 21%, HT: 69"
Progress: 106%
Location: Southern California
Default

Yes, I am using Opera 8.5. The newer version is not out of Beta yet. After the error message, it does eventually display the page and links. Thanks for your reply.
Reply With Quote
  #7   ^
Old Sat, Jan-28-06, 00:28
latia6's Avatar
latia6 latia6 is offline
Registered Member
Posts: 29
 
Plan: GI Diet
Stats: 191/187/136 Female 157 cm
BF:
Progress: 7%
Location: Israel
Default problem with the weight stats

Hi,
I edited my weight and I have 3 entries when I see MY PLAN page, but in my card (on top of the messages) I wrote, it says a different weight and progress 0%.
What is that i am doing wrong?
Also how do I add a nice chart on my signature to see the progress?
thanks
Reply With Quote
  #8   ^
Old Sun, Feb-06-05, 19:28
~Dawn~'s Avatar
~Dawn~ ~Dawn~ is offline
Senior Member
Posts: 986
 
Plan: LC
Stats: 227/216.8/175 Female 63
BF:
Progress: 20%
Location: Texas
Default

Why does the graph only show today's entry and not all the entries I have posted?
Reply With Quote
  #9   ^
Old Sun, Feb-06-05, 19:30
~Dawn~'s Avatar
~Dawn~ ~Dawn~ is offline
Senior Member
Posts: 986
 
Plan: LC
Stats: 227/216.8/175 Female 63
BF:
Progress: 20%
Location: Texas
Default

Never mind. I just went back into it and the graph is now updated. Sorry.
Reply With Quote
  #10   ^
Old Sun, Feb-06-05, 19:40
tamarian's Avatar
tamarian tamarian is offline
Forum Founder
Posts: 19,527
 
Plan: Atkins/PP/BFL
Stats: 400/223/200 Male 5 ft 11
BF:37%/17%/12%
Progress: 89%
Location: Ottawa, ON
Default

Quote:
Originally Posted by ~Dawn~
Never mind. I just went back into it and the graph is now updated. Sorry.


That's alright. This happens when browsers cache images. If you don't see a change in a graph, just hit the browser's refresh/reload key.

Wa'il
Reply With Quote
  #11   ^
Old Sun, Feb-06-05, 20:18
~Dawn~'s Avatar
~Dawn~ ~Dawn~ is offline
Senior Member
Posts: 986
 
Plan: LC
Stats: 227/216.8/175 Female 63
BF:
Progress: 20%
Location: Texas
Default

Thank you.
Reply With Quote
  #12   ^
Old Mon, Feb-07-05, 09:24
LC-Laur's Avatar
LC-Laur LC-Laur is offline
Senior Member
Posts: 8,750
 
Plan: Atkins Induction
Stats: 170/166.5/150 Female 5'8"
BF:
Progress: 18%
Location: Western Illinois
Default

Whenever I try and add Post CarbWell cereal I get this error, "Please enter the amount in numbers without additional characters." I know it's because the serving size is 3/4 cup and I've tried entering in both 3/4 and .75 as the amount, but because of the "/" and "." it won't allow me to enter it - is there any way we can enter foods like this or can we only enter food in increments of 1? Thanks.
Reply With Quote
  #13   ^
Old Mon, Feb-07-05, 09:43
tamarian's Avatar
tamarian tamarian is offline
Forum Founder
Posts: 19,527
 
Plan: Atkins/PP/BFL
Stats: 400/223/200 Male 5 ft 11
BF:37%/17%/12%
Progress: 89%
Location: Ottawa, ON
Default

Quote:
Originally Posted by LC-Laur
Whenever I try and add Post CarbWell cereal I get this error, "Please enter the amount in numbers without additional characters." I know it's because the serving size is 3/4 cup and I've tried entering in both 3/4 and .75 as the amount, but because of the "/" and "." it won't allow me to enter it - is there any way we can enter foods like this or can we only enter food in increments of 1? Thanks.


Give it another try, you now can enter fractions, as 0.25, 0.5, 1.5 etc.

Wa'il
Reply With Quote
  #14   ^
Old Mon, Feb-07-05, 10:26
LC-Laur's Avatar
LC-Laur LC-Laur is offline
Senior Member
Posts: 8,750
 
Plan: Atkins Induction
Stats: 170/166.5/150 Female 5'8"
BF:
Progress: 18%
Location: Western Illinois
Default

Thanks.

Got another one though, how about if you DO get an error there's a "back" button to go back to the work you've been doing. I keep getting different errors for whatever reasons and when I need to go back (by hitting the back button on the browser) all the information I've entered is gone - it's very frustrating to have to re-enter it.
Reply With Quote
  #15   ^
Old Mon, Feb-07-05, 10:38
tamarian's Avatar
tamarian tamarian is offline
Forum Founder
Posts: 19,527
 
Plan: Atkins/PP/BFL
Stats: 400/223/200 Male 5 ft 11
BF:37%/17%/12%
Progress: 89%
Location: Ottawa, ON
Default

Quote:
Originally Posted by LC-Laur
Thanks.

Got another one though, how about if you DO get an error there's a "back" button to go back to the work you've been doing. I keep getting different errors for whatever reasons and when I need to go back (by hitting the back button on the browser) all the information I've entered is gone - it's very frustrating to have to re-enter it.


I think this depends on the bowser, and can't be helpwd. But I'll do some checks.

Wa'il
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 22:55.


Copyright © 2000-2019 Active Low-Carber Forums @ forum.lowcarber.org
Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.